Descobreix

INSTAL·LACIONS ESPORTIVES, DESTINACIONS ESPECIALITZADES, COMPETICIONS I ESPORT ESPECTACLE
Instal-lacions esportives

Benidorm (instal·lacions esportives)

Benidorm

Benidorm, obert al mar Mediterrani i protegit pel Parc Natural de Serra Gelada, és un lloc idoni per a practicar esports a l'aire lliure durant tot l'any.

Combinar entrenaments en mar i en muntanya mai havia sigut tan fàcil. Benidorm té canals on es pot nadar en mar obert, platges equipades amb xarxes i porteries, una orografia accidentada amb serres de litoral i pics que possibiliten entrenaments exigents en bicicleta de carretera i de muntanya...

També disposa de nombrosos camps de futbol, pistes de tennis, pàdel, atletismepiscines olímpiques, entre altres instal·lacions en el seu poliesportiu i palau d'esports.

No podem oblidar les grans competicions que se celebren en l'hotel més alt d'Europa, el Gran Bali, com el campionat mundial de salt base Base Jump i el Vertical Running, carrera vertical que puntua en el circuit mundial i que se celebra en altres grans ciutats, com Nova York, Hong Kong o París.

Altres grans cites esportives internacionals que tenen lloc a Benidorm són la Benidorm Half, l'Oceanman, circuit internacional de travessia de natació en aigües obertes, o la Costa Blanca Bike Race, competició internacional de bicicleta de muntanya.

Més informació sobre instal·lacions, empreses especialitzades i calendari d'esdeveniments esportius a Benidorm: Visit Benidorm

 

Benidorm (instalaciones deportivas)

Obri la ubicació