Descobreix

INSTAL·LACIONS ESPORTIVES, DESTINACIONS ESPECIALITZADES, COMPETICIONS I ESPORT ESPECTACLE
Esports

Golf

Comunitat Valenciana

Més de 30 camps de golf, junt al mar o a la muntanya, on poder sentir la brisa del Mediterrani

A la Comunitat Valenciana hi ha una sèrie de factors que la converteixen en una destinació cada vegada més atractiva per als aficionats al golf, entre els quals trobem una variada oferta de camps de golf, un clima suau que permet practicar este esport durant tot l'any i una gran oferta turística per a complementar el producte golf.

La Comunitat Valenciana ha esdevingut una de les regions amb més camps de golf del territori espanyol. La província d'Alacant acapara l'oferta, amb 22 camps, seguida de la de València, amb 10, i de la de Castelló, amb quatre. Els camps de les tres províncies posseeixen recorreguts molt variats i estan envoltats de vegetació mediterrània.

La Costa Blanca ha estat premiada per IAGTO (Associació Internacional de Touroperadors de Golf) com a Destinació Europea de Golf de l'Any 2018, a Castelló podem jugar al camp de Sergio García (Mediterraneo Golf) i, a València, El Saler Golf, que ha acollit 4 vegades l'Open d'Espanya i que ocupa el lloc núm. 9 en el Top 100 de camps d'Europa continental segons la prestigiosa publicació Golf World Top 100.

A més, el camp de La Galiana Golf a Carcaixent (València) ha rebut el premi com a "Millor Camp de Golf d'Espanya 2019" i La Finca Resort va obtindre el guardó com al "Millor Hotel de Golf d'Espanya" als World Golf Awards, uns guardons considerats com als Òscars del golf, que premien l'excel·lència en el turisme de golf mundial.

Què més podem demanar? Tria el teu pròxim camp de golf i reserva el teu green fee a través de l' Associació de Camps de Golf de Costa Blanca i la Comunitat Valenciana