Descobreix

INSTAL·LACIONS ESPORTIVES, DESTINACIONS ESPECIALITZADES, COMPETICIONS I ESPORT ESPECTACLE
Instal-lacions esportives

InturSport Travel Services

Benicàssim

Experiències esportives a mida amb estades en diferents clubs i ciutats

InsturSport és una agència de viatges adscrita a la International Sports Travel Agencies Association i està especialitzada en l'organització de programes d'entrenament esportiu.

InturSport compta amb instal·lacions i allotjament especialitzat propi ubicat al municipi costaner de Benicàssim, on disposa de camps de futbol de gespa natural i artificial, amb mides FIFA, que es poden llogar per a concentracions de futbol de pretemporada. Els camps estan situats al costat del Parc Natural Desert de Les palmes i es troben a prop de les platges de Benicàssim. També inclouen tot el material necessari per a sessions d'entrenament, disputa de partits amistosos o torneigs de futbol.

L'empresa ofereix l'organització de ‘training camps’ en les pròpies instal·lacions, i també en les dels principals clubs de futbol de la Comunitat Valenciana, com ara el Vila-real CF, el València CF, el Llevant UD, a més d'altres camps a Espanya i a Europa. També ofereix un programa d'entrenaments similars en bàsquet, atletisme, rugbi, tennis i hoquei.  

+ Info

InturSport Travel Services

Obri la ubicació