Turisme esportiu a la Comunitat Valenciana

Si sents passió per l'esport i vols practicar-lo junt a les càlides aigües del Mediterrani, a la Comunitat Valenciana trobaràs el millor camp d'entrenament.

Practica el teu esport preferit a l'aire lliure en un clima perfecte i entrena tot tipus de disciplines al costat del mar, des de les nàutiques fins a les d'alta muntanya. Equips de les millors lligues europees de futbol, bàsquet, tennis, atletisme, triatló, natació o golf fan les seues estades esportives a la Comunitat, el que avala la qualitat de les seues destinacions i instal·lacions especialitzades.

Descobreix quilòmetres de carreteres serpentejants, perfectes per a rodar amb la bicicleta entre ports de muntanya, vies equipades per a l'escalada amb vistes al mar, camps de navegació amb el millor règim de vents i aigües a temperatura inigualable, recorreguts maratonians per a aconseguir la millor marca, idonis per a la navegació a vela i milers de llocs més.

Prepara els teus reptes esportius a la Comunitat Valenciana! Esport, natura i el mar Mediterrani com a companys d'entrenament.

INSTAL·LACIONS ESPORTIVES, DESTINACIONS ESPECIALITZADES, COMPETICIONS I ESPORT ESPECTACLE

Experiències

LES NOSTRES PROPOSTES PERQUÈ MILLORES LA TEUA MARCA PERSONAL A LA COMUNITAT VALENCIANA

Sports de motor

La Nucía (Ciutat Esportiva Camilo Cano)

L'Alqueria del Basket

Equelite Sports Academy

Academia Tenis Ferrer

InturSport Travel Services

Zona esportiva Marina d’Or

Olivanova Beach & Golf Resort

Torrevieja (Ciutat Esportiva)

Elx (Ciutat Esportiva)

Benidorm (instal·lacions esportives)

València (instal·lacions esportives)

Alacant (Ciutat Esportiva)

Albir Garden Sports

Blog

Penyagolosa Trails

Trail running per sendes històriques des del mar fins un santuari: Penyagolosa Trails

La història es remunta als anys 50, quan un grup d'alpinistes i d'excursionistes locals van decidir reproduir la tradició d'arribar al santuari de Sant Joan de Penyagolosa des de la ciutat costanera de Castelló. Este repte, sumat a un treball de recuperació de sendes i de camins mil·lenaris, ha generat tres reptes esportius de trail amb diferent grau de resistència.