Descobreix

INSTAL·LACIONS ESPORTIVES, DESTINACIONS ESPECIALITZADES, COMPETICIONS I ESPORT ESPECTACLE
Instal-lacions esportives

Alacant (Ciutat Esportiva)

Alacant/Alicante

Alacant ofereix una àmplia oferta d'instal·lacions esportives i és seu habitual d'esdeveniments i de competicions internacionals

Alacant ha sigut seu d'un gran nombre d'esdeveniments esportius internacionals. És port d'eixida de la Regata Volvo Ocean Race des de l'any 2008 i va ser seu de la fase de classificació de l'Eurobasket 2007, port base de les edicions 2007 i 2002 de la Regata de Grans Velers, seu de la Semifinal de la Copa Davis l'any 2004, del XVII Campionat del Món de Gimnàstica Rítmica el 1993 o del Mundial de Futbol de 1982.

La ciutat té una dotació excel·lent d'instal·lacions esportives destinades al futbol. La zona del Tossal disposa de 4 camps en un radi de 500 m, entre els que trobem l'Estadi Rico Pérez (estadi oficial de l'Hèrcules C.F), així com el Complex Esportiu Antonio Solana, amb tres camps més. El Tossal també permet practicar atletisme en l'estadi Municipal d'Atletisme Joaquín Villar i disposa de pavellons esportius interiors, com el Centre de Tecnificació, amb capacitat per a 5.000 persones, i el Pavelló Municipal Pitiu Rochel, amb un aforament de 1.800 espectadors. 

Alacant ha homologat diferents circuits urbans per a diverses competicions nacionals i internacionals d'atletisme i de triatló. La ciutat disposa de dos grans camps de golf de 18 forats que es troben molt prop del centre urbà: Alacant Golf i El Plantío. També ofereix excel·lents instal·lacions per a la pràctica del tennis i del pàdel en el Club Atlètic Montemar (21 pistes de tennis i 10 de pàdel) i en el centre esportiu Arena Alacant (14 pistes de pàdel i 7 de tennis), ubicats en la zona de la Platja de Sant Joan.

A més de l'oferta de piscines exteriors i cobertes per a la pràctica de la natació, la ciutat disposa de canals per a entrenament en mar obert operatius durant tot l'any. Un d'ells és el canal de natació permanent més llarg d'Espanya, amb 4.000 m de travessia. Alacant té sis platges, però és la de Sant Joan la que ofereix àmplies zones habilitades amb xarxes lliure de vòlei, bàsquet i minifutbol, totes elles en l'arena.

Consulta ací totes les instal·lacions esportives de la ciutat i el calendari de competicions: Turisme esportiu Alacant

 

Alicante (Ciudad Deportiva)

Obri la ubicació