Descobreix

INSTAL·LACIONS ESPORTIVES, DESTINACIONS ESPECIALITZADES, COMPETICIONS I ESPORT ESPECTACLE
Instal-lacions esportives

Elx (Ciutat Esportiva)

Elx

La ciutat d'Elx ofereix platges extenses, dos Patrimonis de la Humanitat i 14 instal·lacions esportives pròximes al mar

Futbol: Elx posseeix unes instal·lacions esportives de primer nivell per a la pràctica del futbol. La Ciutat Esportiva Juan Ángel Romero inclou set camps de gespa artificial, un de gespa natural i tres pistes de futbol sala (una d'elles coberta, al pavelló Esperanza Lag). També hi ha pistes al poliesportiu Altabix (antigues instal·lacions del Kelme C.F.), així com en altres àrees esportives de Carrús i El Toscar. L'Elx C.F. és l'equip local i el seu estadi, Martínez Velero, té capacitat per a 36.017 espectadors.

Tennis: Elx ofereix nombroses instal·lacions, públiques i privades, per a la pràctica del tennis. La gran majoria són de terra batuda i estan situades en la Ciutat Esportiva municipal i en la Ciutat Esportiva Kelme, que acull el Club il·licità de Tennis.

Atletisme: La pista d'atletisme Manolo Jaén es troba enfront de la Ciutat Esportiva. A la ciutat se celebra anualment la Mitja Marató d'Elx, a principis d'abril, època ideal per als migfondistes gràcies a les temperatures suaus.

Natació: El pavelló Esperanza Lag, a la Ciutat Esportiva, inclou una piscina olímpica (50 metres), mentre que els poliesportius de Carrús (al nord de la ciutat) i El Pla (al sud) disposen de dues piscines semiolímpiques (25 metres). Les tres estan cobertes i climatitzades. En les àmplies platges d'Elx s'organitzen competicions de travessia que reuneixen milers de participants, tal com ho demostren les travessies d'Arenals - Santa Pola, Tabarca - Santa Pola i La Marina - El Pinet.

BTT/MBX: La Universitat Miguel Hernández d'Elx disposa d'una pista moderna per a la pràctica de BMX en la qual s'imparteixen cursos i se celebren competicions internacionals.

Nàutica: Els persistents vents mediterranis, la gran riquesa dels fons marins i una costa oberta al mar converteixen els més de nou quilòmetres de platges il·licitanes en escenari especialment atractiu per a disfrutar dels esports nàutics.

Golf: hi ha tres camps pròxims al nucli urbà. Alenda Golf, Font del Llop i El Plantío.

Més informació sobre instal·lacions esportives a Elx: Esport Elx 

 

Elx (Ciudad Deportiva)

Obri la ubicació