Descobreix

INSTAL·LACIONS ESPORTIVES, DESTINACIONS ESPECIALITZADES, COMPETICIONS I ESPORT ESPECTACLE
Instal-lacions esportives

La Nucía (Ciutat Esportiva Camilo Cano)

La Nucía

La Nucia, Vila Europea de l'Esport: 66 instal·lacions esportives en 400.000 m2

Situada a només 10 km de les principals platges de la ciutat de Benidorm i a 60 km de l'aeroport d'Alacant, La Nucia és una de les destinacions principals per a l'entrenament esportiu a la Comunitat Valenciana, amb rellevància i reconeixement internacional.

La Ciutat de l'Esport disposa d'instal·lacions ben modernes: 1 camp de futbol de gespa natural, 1 de gespa artificial, 2 de futbol 7, 1 de futbol-platja, 3 de futbol interior. Hi ha també una pista multiesportiva a l'aire lliure (voleibol, bàsquet), així com 3 pistes de tennis, 2 de minitennis, 2 d'esquaix, un frontó i 12 pistes de pàdel. Ofereix 1 skatepark, 1 piscina a l'aire lliure, 1 rocòdrom i 1 pista per a BMX i zona de trial, així com 1 pavelló cobert amb pista multiesportiva, 1 piscina climatitzada i un gimnàs, entre altres.

Equipaments que arriben fins als 600.000 metres quadrats, amb un segon pavelló i una residència per a esportistes que s'uneixen a l'estadi olímpic Camilo Cano, amb capacitat per a 5.000 espectadors.

A més, l'Acadèmia Tenis Ferrer, situada també a La Nucia, ofereix noves instal·lacions avantguardistes dedicades a l'entrenament professional del tennis, amb 9 pistes de tennis, 10 de pàdel, 3 camps de futbol, gimnàs, piscina i una residència per a atletes.

Més informació sobre instal·lacions esportives a la Nucia: La Nucia Ciutat de l'Esport i l’Acadèmia Tenis Ferrer

 

La Nucía (Ciutat Esportiva)

Obri la ubicació