Descobreix

INSTAL·LACIONS ESPORTIVES, DESTINACIONS ESPECIALITZADES, COMPETICIONS I ESPORT ESPECTACLE
Instal-lacions esportives

Torrevieja (Ciutat Esportiva)

Torrevieja

Torrevieja, una destinació de sol i platja i seu perfecta per a l'entrenament en interiors, atletisme, natació i raqueta

Torrevieja té una Ciutat Esportiva amb un gran nombre d'instal·lacions especialitzades per a entrenament en interiors, atletisme, tennis i natació. 

El Palau dels Esports Infanta Cristina és una instal·lació polivalent, amb una gran pista central de competició per a qualsevol esport d'interior i una piscina olímpica climatitzada que és base d'entrenament de nadadors professionals.

El Pavelló Cecilio Gallego ofereix una pista polivalent amb tarima esportiva flotant, instal·lada específicament per a evitar lesions als esportistes. És una instal·lació habilitada per a acollir competicions de qualsevol categoria i nivell.

La Pista d'Atletisme Daniel Plaza està homologada per a la pràctica esportiva d'elit. Inclou una pista de 400 metres, 8 carrers, paviment sintètic homologat (Tartan) i està preparada per a totes les modalitats atlètiques en carrera, amb tanques disponibles per a diferents modalitats i fossat d'aigua. També té zones i instal·lacions específiques per a salt d'altura, llançament de pes, javelina, 2 fossats per al salt de longitud, etc.

 

Zonas deportivas

 

La zona de raqueta disposa de 10 pistes de tennis, una pista central de competició amb grada, 7 pistes de pàdel amb una central amb capacitat per a 200 espectadors, 2 pistes d'esquaix amb capacitat per a 100 persones en grada i 2 pistes de frontó cobertes. Esta oferta s'amplia amb un gimnàs de 400 metres, amb maquinària especialitzada per a este esport. 

La Ciutat Esportiva de Torrevieja disposa de 4 camps de futbol de gespa artificial, 4 camps de futbol 11 o 6 de futbol 7 polivalents. Són els camps Esteban Rosado, Gabriel Samper, Joaquín García “Nito”, Estadi Nelson Mandela (preparat per a la pràctica del rugbi) i l'Estadi de futbol municipal Vicente García, este últim de gespa natural.

La badia de Torrevieja acull infinitat d'esportistes que practiquen diverses modalitats de rem. El Club Nàutic de Torrevieja i els ports esportius Marina Internacional i Marina Salinas acullen diversos clubs i escoles esportives especialitzades per a competicions i pretemporades.

Al costat del mar trobareu instal·lacions de màxima qualitat, un clima formidable durant tot l'any i una ciutat turística acollidora. Més informació sobre instal·lacions esportives: Torrevieja Ciutat Esportiva

 

 

Torrevieja (Ciudad Deportiva)

Obri la ubicació