Descobreix

INSTAL·LACIONS ESPORTIVES, DESTINACIONS ESPECIALITZADES, COMPETICIONS I ESPORT ESPECTACLE
Instal-lacions esportives

València (instal·lacions esportives)

València

València, Ciutat del running, futbol, bàsquet, motor i molt més

València és seu de dues dels equips de futbol de Primera Divisió de la Lliga espanyola, el València Club de Futbol i el Llevant Unió Esportiva. El Mestalla és l'estadi històric del València CF, inaugurat en 1923 i amb capacitat per a més de 49.000 espectadors, i pot visitar-se en tours guiats. Les instal·lacions de tots dos equips són seu habitual d'estades de entrenament esportiu per a clubs professionals i amateur que busquen equipament professional en una destinació mediterrània i dinàmica com és la ciutat de València. 

Pel que fa al bàsquet, València disposa del major camp d'entrenament de bàsquet d'Europa, L'Alqueria del Bàsquet. Esta instal·lació de 15.000 metres quadrats ofereix 13 pistes de bàsquet, una de les quals té capacitat per a 500 espectadors i equipament d'última generació.

A Cheste, el municipi veí de València, se situa el Circuit de la Comunitat Valenciana Ricardo Tormo, un dels traçats més espectaculars per a competicions de motociclisme, amb 65.000 seients de graderia i gran visibilitat des de qualsevol lloc. Cada mes de novembre, la pista acull la prova final del Campionat del Món de Motociclisme per a les categories de MotoGP, Moto2 i Moto3. 

La ciutat de València també disposa d'un camp de golf, el club de golf El Saler, situat al Parc Natural de l' Albufera, a la vora del mar Mediterrani. En municipis propers a la ciutat se situen el Club de Golf El Bosque, que ha sigut seu de campionats internacionals, i el Club de Golf Escorpión, amb un camp de paisatge mediterrani i vistes al Parc Natural de la Serra Calderona.  

La Marina de València és una de les marines més modernes d'Europa. Construïda per a acollir la 32ª edició de l'America’s Cup, ofereix més de 800 amarradors i nombroses empreses d'activitats nàutiques. Molt a prop es troba el Reial Club Nàutic de València, fundat el 1903 i organitzador del Trofeu SM La Reina, prova de vela que ha sigut puntuable com a Campionat d'Espanya, Copa d'Espanya, Regata Internacional, Rolex Cup i Campionat d'Europa ORC. . 

El Club de Tennis València és el quart més antic d'Espanya. Ha acollit la Copa Davis en diverses ocasions i, en l'actualitat, és seu de torneigs internacionals com el BBVA Open Ciutat de València Femení i la Sènior Màster Cup.

Dos camps d'hoquei d'última generació han fet de València una de les millors destinacions per a la pràctica de l'esport de l'stick i com a seu d'esdeveniments internacionals que reuneixen seleccions d'arreu del món, com la World League. 

Encara que és el running l'esport que inunda València de corredors en les més de 50 carreres que es disputen cada any, hi ha altres cites esportives imprescindibles que cap amant de l'esport hauria de perdre's.

  • Running: Marató València Trinidad Alfonso EDP i MItja Marató
  • Triatló: Triatló de València
  • Ciclisme: Marxa Cuitat de València

Amplia la informació sobre calendaris, instal·lacions, hotels i empreses especialitzades en activitats esportives a València: Visit Valencia 

 

València (instalaciones deportivas)

Obri la ubicació